Fotoweek L'Huy Preau,Frankrijk

Verbeeldingskracht in de fotografie

10 - 17 augustus 2024

Voor de zesde keer gaan wij  in 2024 weer een inspirerende fotoweek in het mooie Morvan van Frankrijk in L’Huis Preau organiseren..

Deze week is voor iedereen met een passie voor fotografie.


We gaan op zoek naar creativiteit, uitdagingen, verdieping en misschien zelfs buiten je comfortzone gaan. Het zal zeer praktisch ingericht zijn en wij zullen aanwezig zijn om jullie te ondersteunen op het gebied van techniek en het vinden van inspiratie.  Dit op ieders eigen niveau en vaardigheid. De week wordt beëindigd met een presentatie van ons prachtige eindwerk aan de andere groepen op Préau.


De prijs voor de fotoweek "Verbeeldingskracht in de fotografie " ,  exclusief het verblijf is € 350,-- inclusief BTW

We werken in een kleine groep van max. 8 deelnemers


Uitgrebreide informatie en reserveringsgegevens zijn  te vinden op de website van de workshop locatie vanaf november 2023 :

https://www.preau.nl/verbeelding-fotografie


Je kunt via hun website de workshop  boeken.


Wil je meer weten, neem rustig contact met mij op. 

Enkele Reviews van deelnemers.

Lieve Petra en Herman,


Sinds mijn thuiskomst heb ik met verwondering terug gekeken op mijn week op Préau. Ik heb in deze week foto´s gemaakt die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik vroeg mij af waar die creativiteit vandaan is gekomen. Het ging vanzelf, de ideeën kwamen gewoon vanzelf op en uitwerken lukte ook nog.

Jullie hebben beide mijn ideeën omarmt en mij ondersteunt met de uitwerking ervan. Dat is werkelijk een geweldige ervaring.

Ik wil jullie (nog maar eens) hartelijk danken voor het plezier, de ondersteuning en support bij alles wat ik gemaakt heb.


Als alles meezit ben ik er volgend jaar weer bij!

HannekeWat een geweldige week was het weer: Préau 2023! Ik heb genoten van jullie aanwezigheid en contacten en van de inspiratie die van jullie uitging richting fotografie. We hadden geweldige opdrachten, buiten mijn comfort-zone, maar dat gaf extra voeding aan de creativiteit en het plezier. Toch weer het nodige opgestoken. En vegetarisch eten? Niets mis mee! Ik vond het geweldig lekker…


Jan


“De cursus werd verzorgd door Herman en Petra, die elkaar perfect aanvulden. En gezamenlijk heel veel deskundigheid meebrengen. Het programma is heel goed doordacht, gevarieerd, rijk aan opdrachten, die ondanks het slechte weer toch uitgevoerd konden worden. Allemaal uitstekend voor elkaar. Maar vooral de veilige, bijzonder gezellige leeromgeving blijkt op dit soort dagen goud waard. Het heeft er met name toe geleid, dat we heel veel mét elkaar aan het leren en ondernemen waren. En altijd ruimte om – in gezamenlijkheid – dingen uit te zoeken, te beoordelen en er lessen uit te trekken. Een top week!”


Geert.


“Een fotografieworkshop én vakantie: die ideale mix kreeg ik vorige zomer in Préau. Met gelijkgezinden je hobby kunnen doen op een prachtige locatie, gestimuleerd door de opdrachten die Herman en Petra uitdokterden voor de deelnemers was uitermate plezant. De inspiratie kwam vlot en het was heerlijk om samen opdrachten uit te voeren en te bespreken. Verbeelding in de fotografie werd voor mij op fotografie vlak een topper, maar ook heb ik er als Belg fijne Nederlandse vrienden aan overgehouden.”


Rudi


Benieuwd naar enkele  "aftermovies" en een kleine selectie van de gemaakte foto`s? van deze week?


Klik dan op de  betreffende banner samengesteld met enkele foto`s van onze deelnemers.  


Veel plezier.