Het idee van het geven van een Masterclass was geboren.


Het idee sluimerde al lang om een gezamelijke Masterclass te geven en vanaf november 2020, midden in de Covid periode hebben Gery ten Broek en ik de knoop doorgehakt.  Een Masterclass fotografie waarin zowel Portret als Dans aan de orde zullen komen.   Een 2 in 1 concept. De foto en vooraankondiging zijn van november 2020.


Intussen hebben we achter de schermen alles uitgewerkt en zal op 30 mei onze eerste online sessie gegeven worden waarna we op 5 juni in "Foto-atelier en -galerie La Lumière" in Nuth, Zuid Limburg, de fotodag op locatie gaan geven en 13 juni nog een online sessie.


Ondanks alle onzekerheden en met de mogelijkheid dat alles uitgesteld zou moeten worden door de geldende Covid maatregelen, zijn we doorgegaan.  We zijn er ook achter gekomen dat het organiseren van een duo-masterclass  veel voorbereiding kost. Maar hij staat er. 


    

Klik op onderstaande afbeelding en je vindt alle info over de masterclass en de voorwaarden. 

En op de afbeelding hieronder naar de blog "Even kennismaken"  met korte filmpjes over onze modellen Margit en Jinte en over wie Gery ten Broek en ik zijn .

We verheugen ons erop om onze kennis wat betreft dans en portret fotografie met de deelnemers aan onze masterclass te delen. 


Onze websites:

Gery ten Broek:   https://www.tenbroek-fotografie.nl/   

Petra Teeuwsen:    https://petrateeuwsen.com/