Workshop Creatief met Licht, Beweging en Dans

februari 2024

De voorwaarden

 Workshop Fotografie

Creatief met licht, beweging en dans

door Petra Teeuwsen 

 

Bij aanmelding ontvangt de deelnemer een factuur voor een aanbetaling van 50%. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Bij ontvangst van de betaling wordt de inschrijving definitief. 2 weken voorafgaand aan de 1e online sessie ontvangt u een factuur voor het restbedrag, deze dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan 28 oktober 2024 te zijn voldaan.


Mocht de workshop door omstandigheden niet kunnen plaatsvinden, dan word je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.  Je hebt dan de mogelijkheid om de Workshop op een andere door mij voorgestelde datum te volgen of bij afmelding wordt je betaling geretourneerd. Er zijn 4 plekken beschikbaar. De Workshop vindt doorgang bij een minimum van 3 deelnemers.


DIVERSEN:
Fotoatelier en -galerie La Lumière is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen van de deelnemers tijdens de Workshop. Ook niet ten gevolge van gebeurtenissen of diefstal tijdens de Workshop. 


Het is de deelnemers toegestaan om foto’s die gemaakt zijn tijdens de Workshop in te zenden voor wedstrijden .Deelnemers gaan akkoord dat alles wat tijdens de Workshop wordt geleerd voor persoonlijk gebruik is. De foto’s kunnen voor het portfolio van de fotograaf gebruikt en gedeeld worden op Social Media  met vermelding van naam model en betreffende Workshop. Mocht het zo zijn dat er beeldmateriaal wordt gebruikt ten nadele van Petra Teeuwsen Fotografie, Foto atelier La Lumière of desbetreffende model dienen deze per direct verwijdert te worden.


Tijdens de Workshop worden er foto’s en video-opnames gemaakt, deze zullen op mijn website en Social Media gedeeld worden. Als je hier bezwaar tegen hebt, dan dien je dit vooraf aan de Workshop kenbaar te maken.


ANNULERING:
Het afmelden van de Workshop is uiterlijk tot 14 dagen voor aanvang van de 1e online sessie mogelijk. Bij annulering tussen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering binnen 14 dagen voorafgaande aan de 1e online sessie wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht en ontvangt u geen restitutie. Bij bijzondere omstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar.